Povabilo k sodelovanju – multiplikatorji

Prosim vas, da se angažirate in se dogovorite z vašimi vodstvi ali odločite sami, če pač odločate sami, kdo in kdaj se bo iz vaše organizacije udeležil izobraževanj o uvajanju novosti v IO (več o tem si lahko preberete v priloženem dokumentu(povabilo_sodelovanje_multiplikatorji ) in da izpolnjene prijavnica vrnete na naše naslove, da bomo lažje razporedili izvedbe usposabljanj, ki jih moramo izvesti do konca avgusta, da o tem, kdaj bi že morali vse to uvajati v IO sploh ne govorimo.

Najbrž smo vsi, ki delamo v izobraževanju odraslih, še posebej zainteresirani, da se postopki, obrazci itd… pri delu v IO poenotijo, racionalizirajo in da ne odkriva vsak od nas » Amerike«. Vse te obrazce boste tudi dobili na usposabljanju, pripravljeni bodo tudi v elektronski obliki. Možni bodo seveda še popravki, z vašimi pripombami.

Prve izvedbe načrtujemo že 29. in 30. junija 2010 v Ljubljani, na ŠC PET in na BIC ostale termine bomo določili v DOIO. ( Raduška Žepič )

Po prijavah pa boste prejeli vsi še podroben program in termine izvedb, vključno s tistimi, ki se bodo, na vašo željo in po dogovoru, izvajali morda na vaši šoli, če boste tako želeli oz. v drugih krajih po Sloveniji. Izvajalci bodo multiplikatorji, ki smo se usposobili na ACS.

V pričakovanju vaših odzivov, vas pozdravljam

Predsednica DOIO in partner v projektu ESS

Ida SREBOTNIK

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost