POVABILO k oddaji ponudbe – MREŽA KOORDINATORJEV VŽU

za vas smo na ACS odprli javno naročilo, do katerega lahko dostopate preko povezave na portalu: https://www.enarocanje.si/#/pregled-objav/801443

Vaše prijave lahko oddate do 06. 05. 2024 do 09:00.

Z naročilom iščemo partnerje, ki bodo aktiven glas projekta Ozaveščanje za vseživljenjsko učenje na terenu – v regijah, kjer izobražujete. Gre za dvigovanje prepoznavnosti in pozitivnega odnosa do učenja med vsemi prebivalci Slovenije. Posebno pozornost bomo skupaj namenjali iskanju in uveljavljanju novih pristopov do ljudi, ki še niso naklonjeni vseživljenjskemu učenju oziroma se na vašo ponudbo izobraževanj slabše odzivajo.

V vsaki statistični regiji (12) bomo izbrali enega izvajalca. Naloga izbranih partnerjev bo izvedba koordinacijskih, promocijskih in organizacijskih nalog na področju ozaveščanja o pomenu vseživljenjskega učenja na regijski ravni. Za vaše storitve skupno namenjamo preko 800.000 eurov (brez ddv), zato smo primorani izbrati sistem javnega naročanja. Skladno z zakonodajo mora zato vsa nadaljnja komunikacija v času izbirnega postopka potekati preko portala, kjer je enakopravno dostopna vsem.

Želimo si, da se v tem sodelovanju najdete organizacije, ki želite postati center ozaveščanja za VŽU v regiji – torej tisti, ki ste na tem področju že aktivni in ste pripravljeni s svojo partnersko mrežo v regiji skrbeti za dobro obveščenost o priložnostih VŽU.

Izbrani ponudniki boste deležni najmanj dveh izobraževanj letno, prejemali pa boste okvirno 1.200,00 eur (brez DDV) mesečno, ves čas trajanja projekta (do 31.10.2028)  za izvedbo naslednjih nalog:

•             Oblikovanje partnerske mreže v regiji;

•             Aktiviranje in kontinuirano delovanje regijske partnerske mreže;

•             Priprava aktualnih vsebin, izobraževalnih vsebin in prispevkov v zvezi z vseživljenjskim učenjem za portal;

•             Izvajanje podpornih in promocijskih aktivnosti v zvezi z organizacijo in izvedbo dogodka Podelitev priznanj ACS na področju vseživljenjskega učenja  na regijski ravni;

•             Izvajanje podpornih in promocijskih aktivnosti pri organizaciji in izvedbi izbranih dogodkov v regiji;

•             Izvajanje aktivnosti za ozaveščanje in promocijo pomena vseživljenjskega učenja na regijski ravni v skladu s komunikacijsko strategijo projekta;

•             Redno sodelovanje regijskega koordinatorja mreže VŽU z naročnikom,

•             Poročanje in priprava letne evalvacije dela in učinkov izvedenih aktivnosti ter oblikovanje razvojnih pobud na področju ozaveščanja vseživljenjskega učenja.

Prepričani smo, da lahko skupaj ustvarimo pozitivno spremembo in večjo prepoznavnost pomena vseživljenjskega učenja v naši družbi.

Veselimo se sodelovanja z vami,

mag. Urška Bittner Pipan, vodja projekta Ozaveščanje za vseživljenjsko učenje

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost