Posvet – Izobraževanje odraslih na srednjih šolah za znanje in potrebe gospodarstva,

Vabimo vas na posvet Društva organizacij za izobraževanje odraslih na srednjih šolah (DOIO) z naslovom: Izobraževanje odraslih na srednjih šolah za znanje in potrebe gospodarstva, ki bo v ponedeljek, 11. 6. 2018 na BIC Ljubljana, v KULT316 na Prušnikovi 74 v Ljubljani.

Vtis je, da so danes srednje šole v izobraževanju odraslih v nezavidljivem položaju, v katerem smo pred leti že bili in prav zato takrat tudi ustanovili Društvo organizacij za izobraževanje odraslih na SŠ, da bi skupaj opozarjali na probleme in predlagali ter neposredno vplivali na rešitve. Skrajni čas je za vprašanja in odgovore: Kako in kam naprej v izobraževanju odraslih na srednjih šolah.

Upamo, da imajo odgovore na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport, zato smo veseli, da se je našemu vabilu odzvala državna sekretarka Dr. Andreja Barle Lakota.

V DOIO smo tudi opravili anketo med našimi člani, da bi se prepričali, kolikšno težo ima še vedno delovanje društva za člane in kakšna so njihova pričakovanja.

Zanimiv bo prispevek direktorja Centra za poklicno izobraževanje gospoda Elida Bandlja, ki bo v pričakovanju skorajšnjega razpisa, ki bo namenjen srednjim in višjim strokovnim šolam, predstavil izhodišča za pripravo programov izpopolnjevanja in dodatnih kvalifikacij za zaposlene.

Mag. Zvonka Pangerc Pahernik iz ACS bo prisotne seznanila s projektom EPUO (Evropski program za učenje odraslih), čas pa bo tudi za pogovore, izmenjavo izkušenj, vprašanja in odgovore ter neformalno druženje med skupnim kosilom.

Program posveta

Udeležba na posvetu je brezplačna. Posvet je namenjen vsem, ki se na srednjih šolah ukvarjate z izobraževanjem odraslih, vodjem, organizatorjem, izobraževalcem, organizatorjem praktičnega usposabljanja, vodjem MIC, ravnateljem in direktorjem srednjih šol in šolskih centrov.

Prijavite se najkasneje do četrtka, 7. junija 2018 preko spletne strani posveta na povezavi https://pro.acs.si/epuo-dogodek/2018-2/prijava/

Veselimo se srečanja z vami.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost