Posvet društva DOIO- maj 2019

Obveščamo vas, da  20. maja 2019 pripravljamo posvet z aktualnimi temami s področja izobraževanja odraslih. Potekal bo v Ljubljani, v nekdanjem hotelu Mons, zdaj hotel Four Points by Sheraton.

 

Načrtovane teme posveta so:

  1. Priporočila in smernice OECD za izobraževanje odraslih v luči evropskega razvoja in tendenc
  2. Kakovost v izobraževanju odraslih
  3. Možnosti financiranja izobraževanja odraslih z različnimi aktualnimi projekti
  4. Možnosti napredovanja zaposlenih v izobraževanju odraslih v nazive
  5. Predlog Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o poklicnem in strokovnem izobraževanju – poudarek na izobraževanju odraslih v SŠ
  6. Pojasnila pristojnih o vprašanjih, ki se porajajo pri vsakodnevnem delu v IO na SŠ
  7. Delo društva DOIO v prihodnje

Točko 6 načrtujemo kot razpravo, da bo čim bolj učinkovita in ponudila odgovore na čim več naših dilem, predlagamo, da nam do 10. maja pošljete svoja vprašanja. Vnaprej jih bomo naslovili na predstavnike ministrstva oz. pravno pisarno in upamo, da bomo na posvetu dobili ustrezne odgovore. 10. maj je datum, do katerega vas prosimo, da na naslov: zlatko.zepan@sc-nm.si potrdite svojo udeležboVabilo s programom dokončno

V točki 7 bo  govor o našem društvu, o načrtovanju dela, vaših in naših zamislih, temah, ki bi jih vnaprej želeli obravnavati ipd., poleg tega pa moramo izvesti še volitve za novo predsednico/predsednika društva ter enega novega člana izvršilnega odbora ( člani IO DOIO ostajajo v sedanji sestavi, novi član bo zamenjal dosedanjo članico Petro Teraž ).

Da bi se  lahko na volitve ustrezno pripravili, vas prosimo, da nam prav tako do 10. maja sporočite svoje predloge za novega predsednika/predsednico društva ter člana izvršilnega odbora. Predloge sporočite tudi, če se posveta ne boste mogli udeležiti.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost